Interieurvormgever & architect

ACTIEF & CREATIEF

Een verleden als bezield zeiler, een onuitputbare drang om innovatieve oplossingen te bieden voor betere prestaties  en om te gaan met altijd nieuwe materialen zoals o.a. polyester en carbon, werd voor Frédéric duidelijk dat een basis was gelegd om interieurvormgever te gaan studeren. Na een creatieve studentenloopbaan in Sint-Lucas te Gent, en een interessante leerschool bij het Italiaanse bad- en keukenmerk Boffi in Antwerpen, voelde hij al snel de drang om zelf op eigen benen te staan. Tijdens deze hele ontplooing staat zijn vrouw Camille, ervaren architect, al van in het begin aan zijn zij met raad & daad. Na jaren ervaring bij diverse architectuurbureau's oa E&L Architects, Claerhout-Van Biervliet & Cubyc Architects, smelten onvermijdelijk en definitief hun paden samen in hun bedrijf Blij Interieur.

ONTWERPER & MEUBELMAKER

Frédéric wist al vlug dat hij een kwalitatief en uniek totaalplaatje wou aanbieden aan zijn klanten, want om de kwaliteit te kunnen afleveren die bij het ontwerpproces wordt bedacht, legt hij ook als meubelmaker zelf de laatste hand aan de uitvoering en plaatsing van de maatmeubelen. Camille heeft als architect naast gevoel voor esthetiek & verhoudingen, ervaring in het complete bouwproces, kennis van financiele kostenramingen & gedetaillerde uitvoerkundige exptertise. Samen met hun FB-team & deze kwaliteiten wensen ze klanten persoonlijk te begeleiden, werven te coordineren en daarbovenop eigen maatmeubelen aan te beiden.

 

Wie is Frédéric Bij _ interieurvormgever _ interieurarchitect _ profiel _ Wie is Frédéric Bij _ interieurvormgever _ interieurarchitect _ profiel _ 2Wie is Frédéric Bij _ interieurvormgever _ interieurarchitect _ profiel _ 3Wie is Frédéric Bij _ interieurvormgever _ interieurarchitect _ profiel _ 4