Bureauruimte & inkom Duo Brugge

Web development bedrijf Duo aan de rand van het historische hart van  Brugge is in volle groei en vroeg aan FB Interieurvormgever om een nieuwe indeling voor een bestaande kantoorruimte voor te stellen. Huidig bevonden er zich  slechts 2 bureau's waar er nu een flexibel aantal personen zouden moeten aan de slag gaan. Uitdagende parameters waren een smalle ruimte en een schuine muur. Na het brainstormen over enkele voortonwerp ideën, kon FB van de nood een deugd maken en het initiele nadeel van de schuine muur werd opgegeven door 2 bureauvlakken te maken met identieke maar tegengestelde schuintes zodat ze samen complementair zijn. Beide bureau's kunnen zo apart tegen de schuine wand worden gezet, waardoor ze de ruimte niet breken maar volgen. En voor een grotere meeting, verenigen de twee bureauvlakken zich tot één centrale rechthoekige vergadertafel.

PROJECT DATA

Materialen: 
 Laminaat I multiplex I wol

Oppervlakte:
 37m²

Locatie:
 Brugge

Fotograaf:
 © Camille Desimpel

Schetsen:
© FB Interieurvormgever

INSPIRATIE

Web development bedrijf Duo aan de rand van het historische hart van  Brugge is in volle groei en vroeg aan FB Interieurvormgever om een nieuwe indeling voor een bestaande kantoorruimte voor te stellen. Huidig bevonden er zich  slechts 2 bureau's waar er nu een flexibel aantal personen zouden moeten aan de slag gaan. Uitdagende parameters waren een smalle ruimte en een schuine muur.

Resultaat

FB kon van de nood een deugd maken en het initiele nadeel van de schuine zijde werd opgegeven door 2 bureauvlakken te maken met identieke maar tegengestelde schuintes zodat ze samen complementair zijn. Beide bureau's kunnen zo apart tegen de schuine wand worden gezet, waardoor ze de ruimte niet breken maar volgen. En voor een grotere meeting, verenigen de 2 vlakken zich tot 1 grote rechthoekige vergadertafel.