Eindeloos genieten, oneindig vergezicht

Vooraleer dit pareltje tot stand kwam, ging een uitdagende vraag van bouwheer vooraf: maak iets om trots op te zijn. FB Interieur werd betrokken nog voor de oplevering van de nieuwbouw loft om reeds te brainstormen & the bigger picture te ontrafelen... hoe wensen zij hier te leven, familie & vrienden comfortabel te ontvangen maar tegelijk enkel met hun twee te genieten. Het geheel moest daarom compact zijn maar toch voorzien van opengewerkte ruimtes om maximaal met elkaar in contact te staan; geen aparte keuken of hoge kasten die de loft visueel onderbreken. Om de ruimte te optimaliseren werd de casco nog gewijzigd: overbodige wanden weggenomen & de badkamerindelingen slim gewijzigd waardoor mooie inloopdouches zijn gecreeerd in precies dezelfde oppervlaktes. Het open plan maakt van de loft de perfecte uitvalsbasis voor het actieve koppel & hun volwassen kroost. Een hoogwaardige reukloze haard & de gedurfde inrichting maken de loft gezellig heel het jaar rond. Winter & zomer vinden ze er hun gading, wanneer ook het sublieme uitzicht op het Zwin mee veranderd. De creatieve vrijheid & het vertrouwen die FB kreeg bij aanvang, resulteerde rechtsreeks in een totaalinrichting van hoog niveau, met het consequent doortrekken van adembenemende materialen zoals de unieke Fioro Di Bosco marmer, hoogwaardig mat gelakte fronten, bronzen details & geborstelde dikfineer...

PROJECT-DATA

Materialen:

mat lakwerk I marmer I corian
geborstelde eik I geborsteld brons

notelaar I zwart gelakt staal

Oppervlakte:

170m²

Locatie:
Knokke-Heist

Fotograaf:
© Bert Vereecke

INSPIRATIE

The Loft

Genieten van vrije tijd & zalige materialen. Een altijd-boeidend vergezicht. Samenzijn met gezin en vrienden.

RESULTAAT

Bij het bovenkomen lonkt centraal een subliem afgewerkt marmeren tafelblad, deel van een leefkeuken in een hoogwaardig afgewerkt totaalconcept van de loft. Het samenzijn wordt versterkt door de ruimtelijkheid & het comfort dat is ontstaan.