Keuken & dressing in oude hoeve | Knokke-Heist

Wat misschien wel het oudste en charmantste hoevetje van het Knokke is, werd grondig onder handen genomen door de bouwheer en geïmplementeerd met de nieuwst eisen van vandaag. Onder deze gelijknamige motivatie toverde de bouwheer deze hoeve om tot een ongezien charmante woning voorzien van het modernste hedendaagse comfort en luxe. Aan FB werd gevraagd om de luxe-keuken uit te voeren en een dressing te voorzien in de master bedroom onder het grote zadeldak. Elk hoekje werd daarbij benut en met groot oog voor detail vloeit de totaalinrichting tot en met de tuinarchitectuur over in een samenhangende en innovatieve woning van ongezien charme-allure. FB kon aan de slag in een inspirerende hoeve waar het doel was om de charmante hoeve te vervolledigen met een keuken uitgerust met high-end Gaggenautoestellen en belangrijk gevoel voor detail. Een combinatie van Corian en inox werkblad met hoogglans gelakte fronten kwam uit de bus. De grepen bestaan uit een ingefreesd stukje Corian en zelf tot in de afwasbak is een lage kraan, onzichtbare crepin en inschuifbare dampkap naadloos geÏntegreerd. Indirecte verlichting maakt het plaatje compleet.

 

PROJECT DATA

Materialen:
 hoogglans lak I Corian I
 Inox I eik

Oppervlakte:
 46m²

Locatie:
 Knokke-Heist

Website & foto's:
 © www.graafjansdijk259.be

INSPIRATIE

Een van de oudste hoeves van Knokke-Heist werd gerenoveerd in al haar glorie en opgewaardeerd met het modernste hedendaagse comfort en luxe. Reeds aanwezig: eikenhouten gebinte, gietvloer met betonlook, recuperatiematerialen, Tadelakt badkamers en andere pure, eerlijke materialen.

RESULTAAT

Een combinatie van Corian en inox werkblad met hoogglans gelakte fronten. De grepen bestaan uit een ingefreesd stukje Corian en zelf tot in de afwasbak is een lage kraan, onzichtbare crepin en inschuifbare dampkap naadloos geÏntegreerd. Indirecte verlichting maakt het plaatje compleet.