Meeting places ATX - Wetteren

Een jong dynamische onderneming die instaat voor het ontwikkelen van automatische administratieve toepassingen, verhuisde naar een nieuwbouwpand. FB kreeg als interieurarchitect de uitdaging een open keuken/bar te ontwerpen waar zowel personeel als klanten tijdens opleidingsessies van een hapje en een drankje kunnen genieten. De in het oog springende Corian tafel van 5.5m lengte met uniek ontwerp staat centraal in de ruimte. De verlichting in de bar en de wijnrekken met zwevende wijnflessen rondomrond de bar geven een sfeervol karakter tussen keuken en bar weer. In de vergaderruimte was er nood aan een televisie voor meetings waarbij het wegbergen van de kabels een must was om de ruimte sereen en clean te houden. De voorzetwand en vormgeving van de vergadertafel die daaruit ontstaan zijn, verbergen de nodige kabels en vloeit naadloos over naar de raampartijen. De schuine zijde is een vormreferentie naar de centrale vergader- en eettafel in de keukenruimte.

PROJECT DATA

Materiaal:
 matte lak I Corian I Fenix
 Soft Touch I zwart glas

Oppervlakte:
 85m²

Locatie:
 Wetteren

Fotograaf:
 © Camille Desimpel

INSPIRATIE

Frisse onderneming met nieuwbouwkantoor, contrastrijk kleurgebruik. Grote cool-factor aanwezig, black & white als rode draad doorheen het kantoor.

RESULTAAT

Corian bar en vergadertafel in black & white tinten. Sfeer bar en keuken door indirecte verlichting en wijnflessen rondomrond in keukenwand. Keukenbladen en meeting room uitgevoerd in Fenix Soft Touch wit en antraciet, in combinatie met de zwarte poly-betonvloer.