Salontafel

FB werd voor deze opdracht ingeschakeld als meubelmaker puur sang. De klanten hadden reeds een goed samengesteld interieur in hun nieuwbouwoning, maar misten nog het juiste salontafeltje. FB kwam op het idee om iets multi-aanpasbaar te creëeren. Door 2 simpel ogende identieke modules te ontwerpen, ontstond de mogelijkheid om oneindig veel combinaties te maken. Wanneer de lange zijdes tegen elkaar gekoppeld staan, is zelfs een salonmeubel van meer dan 2 meter mogelijk: goed voor een spannende film avond met de hele familie. De tafeltjes kunnen ook apart worden gebruikt en als toemaatje kan je het als bijzettafeltje gebruiken door de met lange zijde over de sofa trekken: ideaal voor een drankje terwijl je je favoriete boek leest. 

Project data

Materialen:
matte lak I inox I corian
eik parket

Oppervlakte:
100m²

Locatie:
Aalter

Fotograaf:
© Camille Desimpel

Inspiratie

Een kroostrijk gezin dat vraagt om een living met vele mogelijke sociale doeleinden: televisieavond met iedereen, een eigen hoekje creëren om even alleen je lieveingsmagazine te lezen, een centrale aperetief hoek...

Resultaat

Twee identieke salontafelmeubelen op maat met kwaliteits eik en warm gewalste staalplaat die zich samen of afzonderlijk laten veranderen aan het sociaal gebeuren van de zithoek.