Totaalrenovatie familie-appartement met zeezicht

Deze totaalrenovatie had bij aanvang 1 grote voorwaarde - een inrichting met focus op maximaal zeezicht. De organische tafel met vaste bank maakt dat er kan genoten worden van zeezicht vanuit alle hoeken in de leefruitme. De voorheen verstopte keuken werd opgemaakt & betrokken in de leefruimte. De bewoners houden van authentieke materialen en voor hen werkten we met een accentwand in witte fineereik, die afbuigt naar de slaapvetrekken. Dit volume-in-volume heft de zwaarte van de tussenmuren op. De keuken in carraramarmer met neergaande zijde in verstek sluit aan op massieve parket die ook het zeezand verdraagt. De tropische visgraat-parket onderhoud zich naturel & vergrijst eenvoudig zonder moeilijke behandeling, men mag er echt leven. Badkamers, vloeren in natte ruimtes & tafelblad werden eenduidig afgewerkt in een naadloze techniek in 'beton ciré'. Een product op basis van cement en kwarts met als voordeel dat het heel hard en zeer krasvrij te zijn. In dit interieur vindt ook de familiehond zijn plekje & kan hij vrijuit genieten van het zicht.  

  • FB 1620 DEVE appartement - knokke - keuken visgraat parket eik fineer.jpg

PROJECT-DATA

Materialen:

witte eik fineer I carrara marmer I corian I beton ciré
tropische massieve visgraat I sanitair in zwarte structuurlak

Oppervlakte:

84m²

Locatie:
Knokke-Heist

Fotograaf:
© Bert Vereecke

INSPIRATIE

Seaside seasight

Genieten van rust & zicht met familie.

RESULTAAT

Het plan kreeg een interne make-over en lichte muren werden verplaatst. We namen de vrijheid om badkamer & toilet-ruimtes te herschikken zodat tussen 2 kamers een gemeenschappelijke badkamer bijkomend gecreerd werd voor alle gasten.